Pleegvaders doen ertoe! - PLEEGOUDER ACADEMIE

Pleegouder Academie

Pleegouder Academie

2 dagdelen workshop

'Pleegvaders Doen Ertoe!'

Wie ben je?

Het pleegvaderschap en de impact op de ontwikkeling van kinderen, jongeren en jong volwassenen. Hoe neem jij je plek in? Wat vraagt het van jou? Deze workshop is voor pleegvaders die willen ontdekken hoe zij van betekenis kunnen zijn als vader en in hun rol als pleegvader.   

2 dagdelen workshop

Min 8 en max 12 deelnemers

Regio Utrecht

15 en 22 november 2024

10.00 - 13.00 uur

'Iedereen heeft een vader. Zelfs als je hem maar kort gekend hebt of wellicht zelfs nooit ontmoet hebt, je vader heeft invloed op wie je bent.'

‘Als ik toen had geweten wat ik nu weet, had ik een andere vader kunnen zijn!’ Niemand leert je hoe je (pleeg)vader moet zijn. Daarom is het goed andere pleegvaders te ontmoeten, nieuwe inzichten te krijgen die je gaan helpen en te ervaren dat je niet alleen bent.

Tijdens de workshop ‘Pleegvaders doen ertoe!’ neemt Michiel Soeters je mee langs een aantal universele maar vaak onbesproken thema’s van vaderschap. Hij verkent, samen met jou, wat kinderen nodig hebben van jou, hun pleegvader. Hoe kun jij ze helpen veerkracht te ontwikkelen en een positieve blik op hun eigen toekomst te houden?

De workshop beslaat twee dagdelen en zal op vrijdagochtenden in het najaar van 2024 plaatsvinden. Van 9.00 -13.00 uur. De workshop gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

Door wie?

Michiel Soeters (59) is vader, coach en trainer. Hij begeleidt mannenworkshops bij De School voor Transitie en vertaalde o.a. het boek ‘De Vaderfactor – De invloed van je vader op je professionele en persoonlijke ontwikkeling’. Hij werkt als coach en trainer voor De School voor Transitie en heeft zijn eigen coaching praktijk ‘GeenManOverboord’.

 

'Hoe je het ook wendt of keert, jouw vader heeft invloed op jouw leven. Je krijgt bewust en onbewust levensregels mee die invloed hebben op keuzes in het leven.'

Voor wie?

Deze dagdelen zijn interessant voor pleegvaders: deeltijd, langdurig, crisis pleegouder, maakt niet uit. Ook adoptievaders zijn welkom. 

"Soms is een vader-figuur helemaal nieuw voor pleegkinderen, hoewel de aanwezigheid van hun afwezige vader er ook is...Hoe vind jij je plek?"

Je wilt:

...ben er dan bij! Want pleegvaders doen ertoe!

Kosten:

€ 450,00 per persoon, voor 2 dagdelen*.

*

  • inclusief koffie/thee en lunch.
  • exclusief 21% BTW.
  • minimaal 8 deelnemers.

Ja, ik meld mij aan voor 15 en 22 november 2024. Via onderstaande gegevens ontvang ik informatie en een factuur voor deelname. 

Wil jij op de hoogte blijven van deze dag? Laat het ons weten: vul je gegevens in en wees de eerste die de updates ontvangt!

PLEEGOUDER ACADEMIE draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders